Wilt u ons direct iets vragen?

Heeft u een vraag bel ons dan direct op (055) 3550304

Bedrijfskleding

Promotietextiel

Reclameartikelen

Relatiegeschenken

Een paar kleine letters

Lees hier onze voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Op onze transacties zijn de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder K.V.K. nr. 2166 te Zutphen. Een eerste exemplaar wordt u kosteloos toegezonden. Bij het plaatsen van uw bestelling, verklaart u kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. Logoprint houdt zichzelf het recht voor om leverings- en /of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Prijzen

Al onze prijzen zijn in € excl. BTW en gelden tot het verschijnen van de volgende catalogus/prijslijst of tot nader order.

Afwijkingen

Invoer- en verwerkingsfouten in catalogi en website verplichten ons niet tot levering. Geleverde artikelen kunnen in kleur en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel in catalogi, toegezonden monsters of website. Afhankelijk van uw beeldscherm en systeeminstellingen, kunnen kleuren op  de website meer afwijken.

Aantallen

Bij diverse artikelen is het helaas niet mogelijk om exact de juiste aantallen te leveren. 10% meer- of minder levering is toegestaan.

Orderkosten

Voor orders met een goederenwaarde lager dan € 350,00 brengen wij € 9,50 verzendkosten in rekening.

Orderbevestiging

Ter controle ontvangt u binnen enkele dagen na uw order een orderbevestiging en eventuele drukproef. Nadat wij deze beide voor akkoord getekend retour hebben ontvangen zal z.s.m. geleverd worden.

Bedrukkingen

Uw tekst, logo en of beeldmerk wordt, mits anders vermeld bedrukt in 1 kleur op 1 positie. Neem voor prijzen van een meerkleurendruk contact op met de afdeling verkoop (055) 3550304

Levertijden

Bedrukte artikelen:
Voor bedrukte artikelen geldt een levertijd van ongeveer 2 weken na ontvangst van de getekende orderbevestiging en drukproef. Neem voor kortere levertijden contact op met onze afdeling verkoop 055-3550304

Onbedrukte artikelen:
Voor onbedrukte artikelen geldt een levertijd van 5 werkdagen (mits voorradig).

Levering

Uw goederen worden geleverd op 1 adres (begane grond) in Nederland.

Betaling

Onze leveringen geschieden onder rembours, of vooruitbetaling, mits anders overeengekomen.